Fanny´s Ego - Massage & Fitness


Fanny´s Ego 

Du finder i mig i:
  Sport & Fitness Rødekro 
  Østergade 61 Rødekro. 

Hvorfor EGO?

Jeg sætter dig i fokus. 
 
Vi er udsat for at konstant yde kræfter i hverdagen, som aldrig før. 
Vi bruger vores krop på mange måder, som den slet ikke er bygget til. Resultatet er fysisk og psykisk overbelastning som er relativt let at rette på. 

Det eneste krav er, at vi finder et par timer om ugen for at styrke kroppen efter behov.

Spørg dig self:

Hvis du ikke kan/har energien eller tiden til at tage vare på dig selv, hvordan kan du få energien, tiden, ect til hverdagen og til anden? 

Så med ego mener jeg, tænk på dig selv, så har du også energien til at yde, og hjælpe ande. Når du selv er smertefri og uden skader. 

Det er livskvalitet

Har du astma, KOL eller bronkitis? Jeg har en god massageteknik der kan hjælpe dig.

Under min uddannelse fik jeg lært en massageteknik der er specielt god til dig med astma, KOL eller bronkitis. Her masserer jeg de muskler der arbejder hver gang vi trække vejret. Det kan nogle gange før du mærker forskellen, nogen kan allerede efter første gang mærke at det er lettere at trække vejret.

"Jeg har nu haft KOL i 6 år og fået storer mængder medicin, som har en masser bivirkninger, og jeg ledte derfor efter en alternativ metode, hvorpå jeg kunne få det lidt bedre med min sygdom.
Jeg hørte så om Fanny, og hendes metoder på at give massage til lungesyge, gennem Sport og Fitness Padborg.
Efter en samtale med Fanny, besluttede jeg at prøve det, og har bestemt ikke fortrudt det. Jeg kan efterhånden mærke hvordan mine muskler slapper mere af, og at jeg derved får nemmere ved at trække vejret, og at jeg derfor er i stand til at opleve min hverdag lidt mere afslappet.
Jeg kan derfor varmt anbefale andre at prøve Fannys måde at massage, som i mit tillfælde, lungemuskulaturen på"
Bente Rasmussen
Jeg glæder mig til at se dig