Fanny´s Ego - Massage & Fitness
Om mig

Jeg er en svensk pige der er 41 år der er udannet Massageterapeut og Fitnessinstruktør

Jeg har lavet mange forskellige ting i mit liv men den røde tråd har altid været at arbejde med mennesker. Elsker at møde nye mennesker og at høre om deres livshistorie og erfaringer Jeg brænder for sundhed, træning, velvære og jeg elsker fysisk aktivitetJeg er ikke bange for at tage fat, og har aldrig kunnet sige nej til en udfodring.  

 

Sygeplejerskestudent UC Syddanmark (2012/09 - 2016/01)

Pågående uddannelse

Massageterapeut, Bergquistmassage & friskvårdsutbildningar (sundhedsuddannelse), 2010/09 -2011/06

Er certificeret massør gennem Svenska Branschrådet massageforbund. I uddannelsen indgår anatomi, fysiologi, muskellære, sygdomslære, basal medicin, ergonomi, idrætsmedicin, test og undersøgelse af klient, massage, terapeutisk stræk, hjemmestræk, helse- og træningsstrækøvelser, afslapningsteknik mm.


Træningsinstruktør, Medborgarskolan Stockholm, 2010

Internationalt certificeret træningsinstruktør. Jeg lærte at lave træningsprogrammer med udgangspunkt i klientens mål og forudsætninger. Det vigtigste er at møde klienten der, hvor han/hun befinder sig, og siden motivere dem til at træne progressivt – det er det, som giver resultater.


 
Når man ser min rejse i livet og min arbejdserfaring så har jeg lært, at alle kan. Måske ikke alle på samme måde, men alle mennesker kan!